Νέα Ελληνικά προϊόντα νανοτεχνολογίας για τα κατοικίδια

Νέα Ελληνικά προϊόντα νανοτεχνολογίας για τα κατοικίδια,

NanoSanitasnanosanitas

Η νανοτεχνολογία στα καλύτερα της, σε καθημερινά προϊόντα

 

Αποτέλεσμα της εφαρμογής ιδιόκτητης τεχνολογίας με βάση τον άργυρο είναι τα προϊόντα NanoSanitas τα οποία προωθούν την επούλωση τραυμάτων και την ανακούφιση από λοιμώξεις.* Όλα τα προϊόντα περιέχουν ίχνη νανοσωματιδίων αργύρου (15-25 ppm), τα οποία δρουν σαν μια φυσική ασπίδα απέναντι σε βακτήρια και άλλα παθογόνα συνεισφέροντας έτσι στην άμυνα ενάντια σε ψύλλους και τσιμπούρια.*

Παράγουμε τα νανοσωματίδια στις εγκαταστάσεις μας, με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες, εξασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα παραγωγής, αυστηρό έλεγχο ποιότητας και εγγυημένα στενή κατανομή μεγέθους των νανοσωματιδίων. Η ειδική επιφανειακή λειτουργικοποίηση που τους προσδίδεται τα καθιστά επιπλέον υποαλλεργικά. Είναι εξαιρετικά ασφαλή και για τον άνθρωπο κατά την χρήση (συμβατά με το δέρμα, μη ερεθιστικά) και κατάλληλα για επαναλαμβανόμενη και εύκολη εφαρμογή.

*Τα προϊόντα NanoSanitas δεν αποτελούν υποκατάστατα φαρμακευτικής αγωγής, λειτουργούν βέλτιστα σαν μια ολιστική προσέγγιση όσον αφορά την επούλωση τραυμάτων ή/και την απώθηση εντόμων (π.χ. ψύλλων και τσιμπουριών).

Προϊόντα ποιότητας για ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς με υψηλές απαιτήσεις

Το NanoSanitas είναι ένα σήμα κατατεθέν της PLiN και το πρώτο από μια σειρά προϊόντων για κατοικίδια, που έχουν εμπνευστεί από την φύση και έχουν ενισχυθεί με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας. Μέσω του προσεκτικού σχεδιασμού των προϊόντων, μέχρι την νανοκλίμακα, έχουμε την δυνατότητα να μιμηθούμε την ικανότητα της φύσης όσον αφορά την επούλωση, την προστασία αλλά και την απώθηση, χρησιμοποιώντας τα νανοσωματίδια αργύρου σαν μια φυσική ασπίδα ενάντια σε παθογόνους μικροοργανισμούς.

Στην PLiN γνωρίζουμε ότι η υγεία του κατοικίδιου σας είναι εξαιρετικά σημαντική για σας και για αυτόν το λόγο σχεδιάσαμε μια σειρά από προϊόντα που δεν είναι επιβαρυμένα με βλαβερά χημικά όπως parabens… αλλά δεν σταματήσαμε εκεί! Τα νανοσωματίδια μας είναι κατασκευασμένα με αποκλειστικό σκοπό να δρουν συνεργατικά στην υγεία του κατοικίδιου σας. Τα προϊόντα NanoSanitas είναι σχεδιασμένα να κρατάνε το κατοικίδιό σας δραστήριο και υγιές τόσο όσον αφορά την φροντίδα του δέρματος/τριχώματος αλλά και την φροντίδα των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας.

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κάθε κατοικίδιου ξεχωριστά, προσαρμόζοντας τα προϊόντα μας ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και άλλους παράγοντες που κάνουν κάθε ζώο ξεχωριστό. Για παράδειγμα, τα σαμπουάν μας είναι κατάλληλα ρυθμισμένα με φιλικο για κάθε ζώο pH, ανάλογα με το φύλο και την ορμονική σύσταση και διατίθενται σε δυο διαφορετικές παραλλαγές για κοντό και μακρύ τρίχωμα, αντίστοιχα.

Αν ψάχνετε να προσφέρετε το καλύτερο στα κατοικίδιά σας συνεχίστε την ανάγνωση, (είστε στο κατάλληλο μέρος) δείτε τα προϊόντα μας εδώ και ενημερωθείτε για τις συνεχείς κλινικές δοκιμές που διεξάγονται εδώ.

Το πλεονέκτημα των νανουλικών στα προϊόντα φροντίδας κατοικίδιων.

Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι λιγότερο πιθανό να καταστούν ανθεκτικοί απέναντι στα νανοσωματίδια αργύρου συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο δραστικό συστατικό (π.χ. αντιβιοτικά ή χημικά βιοκτόνα). Έχουμε βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας μέσω της κατάλληλης προσαρμογής της ιδιότητας τους να προσκολλώνται στην επιφάνεια ανάλογα με την εφαρμογή. Για παράδειγμα, οι οδοντικές γέλες δρουν βλεννοπροσκολλητικά, ενώ τα σαμπουάν περιέχουν νανοσωματίδια με βελτιστοποιημένο ζ-δυναμικό (επιφανειακό φορτίο) που τους επιτρέπει να προσκολλώνται στο τρίχωμα του κατοικίδιου σας.

Τόσο το σαμπουάν όσο και το οδοντικό gel αλλά και το αποσμητικό σπρέι περιέχουν νανοσωματίδια αργύρου, τα οποία προωθούν την υγεία του κατοικίδιου σας μέσω της συνεργιστικής δράσης τους καθώς έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κατοικίδιό σας.

Νανοσωματίδια αργύρου

Οι εξαιρετικές φυσικοχημικές και βιολογικές ιδιότητες των νανοσωματιδίων αργύρου είναι αυτές που τα καθιστούν τα πιο ευρέως χρησιμοποιημένα, ανάμεσα στα εμπορικά διαθέσιμα νανοϋλικά. Οι εφαρμογές τους είναι φαινομενικά ατελείωτες με το φάσμα να καλύπτει από φαρμακευτικά σκευάσματα μέχρι και  σύγχρονες εφαρμογές ηλεκτρονικής. Η μέθοδος παραγωγής που ακολουθούμε βασίζεται σε ιδιόκτητη τεχνολογία και μας επιτρέπει να επεκτείνουμε τα πλεονεκτήματα αυτών των νανοσωματιδίων σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε χαμηλό κόστος παραγωγής.

Η δράση των νανοσωματιδίων αργύρου βασίζεται στο εξαιρετικά μικρό τους μέγεθος, το οποίο τους επιτρέπει να διαπερνούν την κυτταρική μεμβράνη διαφόρων βακτηρίων αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό τους. Ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα αλλά και την κατάλληλη επιφανειακή λειτουργικοποίηση τα νανοσωματίδια μπορούν να στοχεύσουν συγκεκριμένους μικροοργανισμούς προσφέροντας επιλεκτική προστασία. Αυτή τους η ευελιξία, τα καθιστά πιο αποτελεσματικά από συμβατικές δραστικές ουσίες και καθιστά τα προϊόντα που τα ενσωματώνουν, φιλικά προς τον χρήστη.

 1. Αποσμητικό σπρέι χώρου

  NANOSANITAS Αποσμητικό σπρέι χώρου

  Υποαλλεργικό και φιλικό προς το περιβάλλον, το αποσμητικό σπρέι χώρου NanoSanitas είναι ένα υδατικό διάλυμα που περιέχει μόνον απιονισμένο νερό και επιφανειακά τροποποιημένα/ενεργοποιημένα νανοσωματίδια Αργύρου. Είναι κατάλληλο για χρήση στον χώρο που ζει το κατοικίδιο καθώς και των αξεσουάρ του. Το προϊόν αυτό δεν περιέχει διαλύτες, συντηρητικά και άλλα βιοκτόνα χημικά και η σύσταση του είναι μη τοξική για ανθρώπους και για ζώα.

  Αποσμητικό σπρέι χώρου

  Το διάλυμα περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό νανοσωματιδίων και εξουδετερώνει τις οσμές που προκαλούνται από τα βακτήρια, αφήνοντας ένα άρωμα φρεσκάδας. Είναι κατάλληλο για όλες τα είδη ζώων όπως γάτες, σκύλοι, πτηνά, ινδικά χοιρίδια κ.α. μικρού έως και μεσαίου μεγέθους. Είναι κατάλληλο για τοπική/γενική εφαρμογή (π.χ. απορριμματοδοχείο γάτας).

  – Κατάλληλο για αξεσουάρ
  – Αντιμετώπιση των οσμών με την εφαρμογή της Νανοτεχνολογίας
  – Προστατευτική δράση έναντι των βακτηριδίων και εντόμων*
  – Υποαλλεργικό

  *Τα προϊόντα NanoSanitas δεν προορίζονται ως υποκατάστατα φαρμακευτικής αγωγής, λειτουργούν βέλτιστα σαν μια ολιστική προσέγγιση όσον αφορά την επούλωση τραυμάτων ή/και την απώθηση εντόμων (π.χ.  ψύλλων και τσιμπουριών).

  Οδηγίες χρήσης

  Απλά ψεκάστε σε τακτά χρονικά διαστήματα από απόσταση 30-50 cm από την επιφάνεια που σας ενδιαφέρει παρέχοντας έτσι στο κατοικίδιο σας ένα υγιές περιβάλλον. Ένας ψεκασμός καλύπτει επιφάνεια 400 τετραγωνικά εκατοστά. Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση, δεν χρειάζεται επιπλέον διάλυση.

  ΜΗΝ ψεκάζετε κατευθείαν πάνω στο κατοικίδιο σας και κρατήστε το μακριά από παιδιά.

  Σύσταση

  Απιονισμένο νερό και επιφανειακά τροποποιημένα νανοσωματίδια αργύρου (<25 ppm).

  2. Σειρά Σαμπουάν

  Σχεδιασμένα για ήπιο καθαρισμό, τα σαμπουάν μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με κάποιο άλλο προϊόν καθαρισμού. Κατασκευασμένα με σκοπό να ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των μικρών μας φίλων, έχουν κατάλληλα ρυθμισμένο pH, καθώς αυτό αλλάζει ανάλογα με το φύλο του σκύλου και την ορμονική του σύσταση και διατίθενται σε δυο διαφορετικές παραλλαγές για κοντό και μακρύ τρίχωμα αντίστοιχα βελτιστοποιώντας παράγοντες, όπως το ιξώδες και την διατμητική αραίωση, ανάλογα με τη χρήση.

  NANOSANITAS Για θηλυκούς σκύλους με μακρύ τρίχωμα NANOSANITAS Για αρσενικούς σκύλους με μακρύ τρίχωμα NANOSANITAS Για αρσενικούς σκύλους με κοντό τρίχωμα NANOSANITAS Για κουτάβια NANOSANITAS Για θηλυκούς σκύλους με κοντό τρίχωμα NANOSANITAS Αποσμητικό σπρέι χώρου

One thought on “Νέα Ελληνικά προϊόντα νανοτεχνολογίας για τα κατοικίδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *